Målet är att äta vegetariskt tredagar i veckan. I slutet av augusti skrev jag ett inlägg på Facebook att jag nu skulle börja introducera fler vegetariska och fiskbaserade middagar varje vecka
Vi åt frallor och drack kaffe med regnet strilandes utanför fönstret. Jag vaknade vid 8 och smög ut och startade kaffet och landade mig i trädgården i solen
Jajamensan, ni läste helt rätt, vi har fest i köket i dagarnatre. I lördags var det ju som bekant festligheter med mexicanskt tema och igår, som vissa av er redan har koll på, så fuskade vi lite och firade vår bröllopsdag en dag i förskott
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Ska de inte ätas ganska snart är det bättre att frysa dem. Enklaste julgodiset måste ändå vara marknadsnougat som det egentligen heter eller fejkfudge som jag döpte dem till
Till fördrinken fick de dessa tre små kanapéer. God fortsättning på 2015 får jag börja med att säga. -) Nu ser jag fram emot ett nytt spännande och händelserikt år och jag har redan flera kockuppdrag inbokade
Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. En gammal klassiker från 80- talet. Är det en rätt från 80-talet som jag verkligen diggar så är det avokado fylld med skagenröra
Har tre goda recept jag tänkte tipsa er om, testa gärna något av dom. Vad man än tänker ha på sitt julbord, klassiskt julbord, kalkonjulbord eller något helt annat så tycker jag ändå den gravade laxen är given på julbordet
Idag gjorde jag tre olika sorters juicer, och alla blev goda och fyllda med massor av nyttigheter. Fördelen med att göra egen juice är att den blir mycket nyttigare än den du köper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.