Hittade ett recept av Paolo Roberto och meritaliensktän så här är svårt att få utan att vara iItalien - till och med basilikan är egenodlad med fröer från italienskaFranchi
Ett tips för att rädda maten efter jul är att planera sinainköp, att inte köpa julmatavtradition utan utgå från vad man faktisktgillar och kommer äta upp
Blanda väl och smaka av med salt och peppar. Passar perfekt till en grilladkycklingtillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och en litenklickdijonsenap
Italiensk korv med basilikarisoni – gör så här. Fyll skårornai korven med tomater och basilika. Torka av de marineradetomaterna med hushållspapper och skär dem mittitu
Oetker vegegel (finnsi de flesta matvarubutikerna). Blanda ihophavregrädde, havremjölk, strösocker, vaniljsocker, vegegel och låt koka upp under omrörning
Lägg tillhavssalt och rör om för att se till att alla kola löst sig. • Skrapa ner sidor för ännublandning och vändihop smeten och häll smeten i bakform
Ivåra texter återkommervi ofta till boken Nutrition and PhysicalDegeneration – Weston A. Personligen har vi upplevt en del fördelar och har ingenanledning att återinföra gluten ivår kost eftersom vi lärt oss leva utan det och känner att vi klarar oss bra ändå
Idag skulle jag också ha åkt och handlat fläder (efter att min pappa igår deklarerat att det var tråkigt att jag interingde en dag tidigare då hans fru åkt intill Stockholm) men upptäckte på jobbet att plånboken låg kvar hemma och det fårbliimorgonistället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.