Trattkantarellsoppa på festligt vis
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ liter färska trattkantareller eller motsvarande mängd torkade och blötlagda
  • 1 msk smör
  • 1 liten finhackad gul lök
  • 1 msk vetemjöl
  • 6 dl svampbuljong
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • Salt
  • 1 krm timjan
  • 1 tsk svart vinbärsgelé
  • 2 dl   vispgrädde
  • 1 msk finhackad persilja 
  •   
  • Ostkrutonger 
  • 65 g vetemjöl
  • 65 g riven Grevéost
  • 40 g smör
  • 1 ägg
  • Grovt salt 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.