Denpåminner om ensvensk ostkaka, fast med samma söta, utpräglademandelsmak som torta di riso. Den här kakan serverastraditonellt vid bondbröllop i Romagna, enligt Artusi
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Dessa små delikata munkar är gjorda medricotta ost. Jätte goda i smaken och snabb lagade. Ricotta är enItaliensk färskost som förr klassades som fårost men görs numeraäven av komjölk
Här kommerensupergod kycklingrätt meden massa nyttiga spenat och smakrik ricotta ost. Som jag har sagt förut så tycker jag om att göra allt i en och samma panna och låta det sköta sig självt i ugnen och detta är en sån här rätt medgrönsaker och allt på samma plåt
Här kommerett tips på jättegodaricottapancakes som är efterettrecept av Leila Lindholm. Jag gjordedem till middag häromdagenmende är lika goda att äta till frukost medliteknaperstekt bacon till och färska bär
Butternut pumpa fylld meden krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts medfördelmeden god sallad vid sidan om ellermedvegetariska biffar
När jag gör lasagne gillar jag att använda ricotta i ostsåsen. ricottasås. Jag tycker att den är så krämig och när man kryddar medvitlökspulver och en god riven ost blir det så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.