Egentligen ska det vara kokt torsktill äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fiskenoch sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Som ni vet är jag intespeciellt bra på att laga vardagsmat (jag tycker helt enkelt inte det är likaroligt), men ibland tryter ekonominoch då är det bra att ha lite recept i rockärmen som man kan hala fram vid behov
Fisk stod det på matsedeln i vårt kök igåroch framtaget från frysen var torsk, mer än så fanns det inte planerat så det fickbli en kylskåpsinvertering när det var dags för frun i köket att laga mat
IngredienserPortioner. 4 900 g fast potatis Romsås 1 rödlök 2 dl smetana 75 g röd caviar salt och peppar Grönsaker 1 morot 1/2 gurka 1 citron 600 g torskfilé 2 msk smör eller margarin Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.