Cocos- laxcurryIngredienser. nu till receptet för två personer, detta gjorde jag på en timme efter att ha fått ultimatum av en hungrig flickvän som kom hem från träningen
1 kg älg- eller nötstek utan ben, frusen (behöver inte vara finaste biten). Visst är det underligt. Man gör bara lite skinka och paté, bara lite köttbullar och sill och grönkål och brysselkål…
-). -). -) 200 grader. Efter en lite trög period vad gäller storkok och matlådetillverkning blev jag nu. inspirerad av grannen som lade ut bilder på sina matlådor på facebook
Tisdag och onsdag har varit en enda lång väntan på förlossningen med ett CTG på min lilla prydliga magen, som den söta barnmorskan på förlossningen så fint sa
I synnerhet gillar jag (gilla, detta Facebook-kapade och skändade ord) inläggen där det experimenteras med tryckkokare, och efter att ha läst ett sådant brukar det alltid sluta med att min egen tryckkokare åker fram
Jag har fått äran att testa några av recepten i foldern, och kan bara instämma med att det är ett par riktiga höjdarer som absolut skulle fått 10-poängare av juryn Tycker absolut att ni ska prova, det är traditionella rätter som höjs upp med lite nya smaker. Rosta fänkålsfröna i en torr stekpanna i 3-4 minuter. Sätt in i ugnen på 200°C i ca 8-10 minuter. 4-6 personer. 1,5 msk spiskummin. Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen 40-45 minuter. 4-6 personer
Låt det hela sjuda på svag värme i 15-30 minuter (beroende på hur mycket kött du lämnade kvar på skroven. Håller ca 3-5 månader i frysen, beroende på hur kallt du har där. Jag rekommenderar ca 22-25 grader minus
En riktigt god och fiberrik limpa som bara tar en timme att göra. Grov limpa på 1 timme, 1 st. Häll i formen och grädda mitt i ugnen i 50-60 minuter. Grov limpa på 1 timme, 1 st
Knyt åt och låt det marinera nån timme. 3-4 kycklingfiléer. Tillaga i 200 grader i ca 20-30 min eller tills kycklingen är helt genomstekt. 3-4 kycklingfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.