Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Denna gången valde jag att banda den kalla quinoan medspenat, fetaost ochmajs. medspenat, tomater och din favoritsås (om du inte har någon favoritsås, så är ett tips att blanda yoghurt, chilisås, honung, salt, peppar och lite soja
Jag hade planerat att göra en smarrig kikärtsgratäng, men när jag skulle dra igång med matlagningen märkte jag att alla gratängformar befann sig i vår nya bostad
Till detta serverades stuvadspenatoch potatismos smaksatt med riven parmesan. Annette var sugen på torsk och de hade fina filéer i fiskbilen så med påsen i hand gick jag hem
Krydda med salt, peppar och en nypa socker. Ös sejen undertill med smöret under tiden den steks. Blanchera spenaten genom att koka upp vatten och slå det över bladen
En enkel och snabb lunch. Låt spenaten tina i stekpannan (eller använd färsk). Kanske i minsta laget så här i efterhand, men jag tror att det är vanligt att äta för mycket och det är ju inte heller bra
Snabb och enkel middag. 2 personer Torskrygg cirka 200g/person Smör att steka i 200g fryst spenat 3,5 dl grädde Salt, peppar 1. Värm upp spenaten i en kastrull2. Häll över grädde, salta och peppra 3. Koka ihop spenaten 4. 200g fryst spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.