Leilas tonfisktacos med limeaioli färsk tonfisk av sushikvalitet. olivolja. tacokrydda, sockerfri. körsbärstomater på kvist. limefrukt, saften Svt
Grillade tonfisktacos med pico de gallo Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Tonfisk 400 gram tonfiskfilé 2 tsk olivolja 0,5 tsk chilipulver 0,5 tsk paprikapulver 0,5 tsk spiskummin 0,5 tsk salt Pico de gallo 250 gram körsbärstomater 1 st röd chili 0,5 st röd lök 1 klyfta(or) vitlök 0,75 kruka(or) färsk koriander 1 st lime 1 msk olivolja 2 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 2 st avokado(s) 0,5 st gurka 30 gram salladslök(ar) 300 gram mini tortilla 1 dl aioli 0,25 kruka(or) färsk koriander Köp receptet www.tasteline.com
Tonfisktacos med bönor Sätt ugnen på 125°. Låt tonfisken rinna av. Häll av spadet från bönorna och skölj dem i kallt vatten. Finstrimla sallad och salladslök Arla
Pulled tuna taco med friterad majs, tomatsalsa och avokado Det är en tonfisktaco med majs, tomatsalsa och guacemole. God fortsättning. Då var vi inne på 2016. Helt otroligt vad tiden går fort Mat, bak och allt som hör till kök
Tacos på nytt sätt Här kommer receptet på tonfisktacos som jag lagade till fredagsmys. Tonfisktacos1/2 -1 msk (efter smak) tacokrydda - recept kommer nedanEn burk tonfisk i vatten1 dl tomatkross1/2 msk tomatpuré2 msk saft från en apelsin1 Liden men tuff
Tonfisktacos 1. Blanda tonfisken med gurka, majonnäs, filmjölk, ketchup, kajenn och örtsalt. 2. Fyll tacoskalen med röran och fördela resten av ingredienserna Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.