Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Servera den varma nygrillade tonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Pensla tonfiskenmed olja, stek och grilla hastigt på båda sidorna på hög värme. Helt säker på att man måste ha dyr tonfisk är jag inte, det vore nog riktigt gott med lax
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfiskoch gillar lite asiatiska smaker. Tonfisk. Klicka på majonnäsen och servera med en eller två limeklyftor att pressa över
Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Låt tonfisken tina långsamt i kylskåp. Koka glasnudlarna efter anvisning på förpackningen och spola dem med kallt vatten
Servera tonfisksåsen genast tillsammans med avrunnen pasta. Min kusin var på besök då vi åt utav denna mat och hon är inte ett stort fan av tonfisk (kräsen ung dam)
Torka av tonfiskbitarnaoch hetta upp en stekpanna med smör eller olja. Stek bitarna lätt i stekpannan någon minut per sida – se till att de ej blir genomsteka, tonfisk behöver vara rå i mitten för att inte bli torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.