För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Varm baguette med tonfisk, ägg och majonnäs. Smöra botten och fördela äggen ovanpå. Fördela tonfisken jämnt över majonnäsen och lägg över tomatskivorna
TBT – bästaäggen. Det här är en himla god äggrätt som jag hoppas du får möjlighet att prova. Skotska ägg är klart roligare än de trötta ägghalvorna på påsklunchen som fått en trött räka och en vissen dillkvist som dekoration
Häll av oljan från tonfisken och dela fisken i små bitar. Hårdkoka äggen. Blanda tonfisk och lök med crème fraiche, dill, kapris, citronsaft och –skal, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.