Ägg, bryntsmör, Påsk, sill. Matjessill i bitar, kokt potatis och kokta ägghalvor. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
200 g mästarmatjes, mild matjesill. 50 g Arla® Svenskt Smör. Receptet gäller för 10 st 200 g mästarmatjes, mild matjesill 150 g kokt potatis 1 salladslök ca 50 g tärnad gurka ½ dl hackad färsk dill 1 löskokt ägg Vispat bryntsmör. 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ¼ citron 2 msk Arla Köket® crème fraiche knäckebröd
Till denna fina och köttiga firre serverades grön sparris, bryntsmör och rikligt med pepparrot. Lägg upp fisken på en plåt och omge den med grov skuren lök samt morot och häll på en skvätt vin samt peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.