Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilé med ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Mat- och receptinspiration kan man få från många håll. Man hör vad andra har gjort för godsaker hemma, en vän kommer med färsk larsmogös, man bläddrar i en gammal Allers i väntrummet eller nappar åt sej Etiketten från Alko, när man veckohandlar
Söker du den perfekta helgrätten. Nå, då kanske marinerad flankstek med vitlöksfräst svamp, jordärtskocks- och potatisgratäng samt en choronsås kan vara något att svänga ihop
God förmiddag. Härligt att vakna till ännu en solig dag känner jag. Kan dock inte påstå att jag hade riktigt samma entusiasm när tösen väckte mig i gryningen med ett missnöjt tjut
Det finns dyra fina middagar och sen finns det billiga fina middagar. På ett sätt är de senare nästan roligare, det blir mer av en utmaning och man blir nästan förvånad när något så enkelt förvandlas till något så bra
Mer kål. Kåldolmar måste ni prova. 1 kålhuvud400 g köttfärs,blandfärs1 dl kokt kallt ris½ riven gul löksalt, vitpeppar, svartpeppar, aromat2,5 dl mjölkSirapTa ut 8 fina "kålhuvenlöv" och koka i 7 min
Till frukost idag åt vi bland annat de här goda bröden. Jag hade satt degen kvällen innan och imorse var det bara att skära i bitar, lägga på plåt och grädda
Tomte-pimp. 14 december 2015, 15. 32. Hej på er. Hoppas ni mår bra och att ni stressar lugnt. Här kommer ett busenkelt tips på hur du kan pimpa dina bakverk lite extra i dessa juletider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.