Jag tänker att ni är sugna på en kvällsmacka och tänkte tipsa om denna med vähääldigt mycket dill. Men testa, för den är verkligen bra att jobba med och tvärtom ganska bred i smaken
Det har varit ett långt blogguppehåll med fokus på annat än mat. Jag har mest ägnat mig åt jobb, sjuka husdjur, familjemedlemmar som behövt hjälp och korsord
Inte för att det finns ett självändamål med snabblagad mat eller ens något som jag strävar efter då jag gärna lägger ner tid i köket - men det gör ju inget om en riktigt god middag dessutom går hyfsat snabbt och lätt att fixa, eller hur
Jag har hämtat ut mina solglasögon (med styrka) idag, sådär lite lagom till att sommaren kommit hit. Gillar du inte den lite speciella smaken av getost så funkar det fint med mozzarella för ett lite mildare variant eller fetaost för lite mer smak
Blanda smöret meddillen och den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Värm hälften av oljan i en panna tillsammans med vitlöken, bryn på mellanvärme tills löken är svagt brun, tillsätt sen resten av oljan, grönsakerna, citronsaften och salta lätt
Blanda och smaka av, späd med vatten om det behövs, släng i nykokt pasta, (varm) blanda och luncha, har du semester så passar vin, bröd och sallad till har du inte semester så kan jag rekommendera vin bröd och sallad till
Börja med tomatsåsen. Att bland pasta och tomatsås i en stor skål gör rätten lite godare tycker vi. Här har vi även blandat ner små tärningar av mozarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.