Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. såsen får gärna ta lite färg, men innehållet ska inte börja stormkoka
Nej, jag har inte ätit min gjutjärnsgryta, men däremot innehållet. Ha i tomat purè, vinet och buljongen och rör försiktigt runt (köttet behöver inte brynas)
Själv sitter jag på ett tåg på väg till mitt föräldrahem - så helgen kan inte bli annat en bra. Har man bara basen - falukorv, någon slags tomatsås och riven ost så fixar det sig
Den uppmärksamme ser nu att detta inte är en bild på varken Wasabisill eller Freddy. Just sill är en av våra favoritfiskar att kocka till, billigt, enkelt att variera och att laga till, dessutom är det en av de "nyttigare" vattendjuren eftersom den är rik på Omega-3. Vi fattar det nästan inte alls, 100 00 är en ofantlig summa besök tycker vi
Blanda väl till en smidig deg och låt den sen jäsa i 30-40 min. Låt jäsa i 45-60 min. 2016-02-07 @ 21. 45-60 min Vispa upp ägget och pensla på det på bullarna, släng in dom i ugnen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.