Till blev det krispiga rösti på sötpotatis ochfeta, med lite peppar och sedan stekta i smör. Jag använde mig av Fontanas nya feta som är smaksatt med vitlök
Sparar både tid och pengar att inte åka hela vägen fram och tillbaka till stan två dar, plus att jag får sovmorgon förstås och kan hjälpa Johan lite med bokföringen i övermorgon, eftersom jag säkert blir helt klar med skoluppgiften på några timmar imorgon förmiddag
Färsbiffar fyllda medfetaost är väl gammal skåpmat egentligen, men att jag gärna gör det om och om igen beror ju på att det blir så himla gott och saftigt
Ta ut och garnera med mycket fetaostoch basilikablad och servera genast. Klyfta tomaterna och löken och lägg det tillsammans med potatisen i långpannan och rör om försiktigt
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Det har jag inte men jag har en förstående man och kompanjon, duktiga kockar, en hel
Hacka persilja, smula fetaostenochmed mjölken i en skål. Det är viktigt att komma ihåg att inte salta omeletten för själva feta osten bidrar med så mycket salt i sig
Smaka av med salt och peppar. Toppa med en strimla rivet citronskal. Blanda ihop smulad fetaost, urkärnade svarta oliver, turkisk yoghurt och rivet skal från 1 citron. 200 g smulad fetaost
Till middag idag blev det kycklingfilé medfetaostoch basilika. De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.