Vispa ägg, strösocker och vaniljpulvervitt och riktigtpösigt. Smält smöret tillsammans med pepparkakskryddan, låt svalna lite och blanda det sedan med filmjölken
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
I många år funderade jag på att börja laga, sen lagade jag en gång enligt ett recept från HBL (här är ett annat recept ur HBL) innan jag för ett par år sedan stötte på ett i Volt
Igår var jag med min mamma på söder här i Stockholm och efter att ha avnjutit en fantastiskt god lunch på Urban Deli (kan verkligen rekommendera den grilladetonfisken
Söndagens fika, morotskaka med vispad grädde. Idag är det en slö söndag på Kakbloggen, igårtipsadevi om en grymt god morotskaka och idagblir det litehärligalästipsinom kakvärlden
I morgon är det kanelbullens dag, vilket så klart måste firas med pompa och ståt. Jag har flera gånger tidigare nämnt här på bloggen att bullar är lite av en favorit
Fast intei bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Nu har det varitasieninspireradmatlagning här hemma igen. I förra veckan publicerade jag ett recept på en hemgjord gryta med biff med bambuskott (smakar precis som på kinarestaurang
Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut litevårligare kläder ibutikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
Att ha en allergi eller intolerans mot vissalivsmedel kan vara knepigt. På senaste år har det kommit fler och fler alternativibutikerna och det märks att efterfrågan är stor
Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.