Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Betakaroten - Snyggt solbrun. Energy BarsBars med mycket energi och näring som passar utmärkt både innan och efter träning samt som mellanmål när du behöver lite extra energi
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 1- 2 msk gojibär. 2-3 krm vaniljpulver. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 1- 2 msk gojibär. 2-3 krm vaniljpulver
Låt allt stå i kylen i ca en timme, sedan är det bara att njuta av denna goda rätt. Igår testade jag att göra Ceviche för första gången, det var så enkelt och otroligt gott att jag måste dela med mig av receptet
"Högrev till extra pris, då är det bara att passa på att köpa med sig hem, mala ner och slänga i frysen", precis så gick Håkans tankebanor här om dagen
Bara att prova sig fram till egen favorit. Frisk citron- och limegravad fisk till förrätt. Ceviche kommer ursprungligen från Peru och kan modifieras allt efter smak, vanliga ingredienser är färsk koriander och mango ihop med chilin och citron/lime
Jag testade att gör bars till mannen som han gärna vill ha efter sin träning. Kram // A Bars. Om detta är ett bra eller nyttigt alternativ det vet jag inte men han tyckte de var helt okej i alla fall
Ceviche kommer från latinamerika och smakar underbart gott, här med en touch av Bohuslän. Ceviche kommer från latinamerika och smakar underbart gott, här med en touch av Bohuslän
En riktigt god och enkel proteinbars att göra. PROTEINBARS. Rulla 10-12 st bollar, sen lite avlånga rullar och platta ut lite och lägg dom på ett bakplåtspapper
Grädda den i mitten av ugnen ca 20-30 min. Sätt ugnen på 175 grader. Mätt upp smör, socker och sirap i en kastrull, sätt den på svag värme tills allt är smält
Den här kycklingen, potatissalladen och aiolin som vi åt i lördags är verkligen top-notch. 1/2-1 kruka finhackad koriander. 1/2-1 kruka finhackad koriander
1. Smält chokladen och smöret i en skål över vattenbad. 2. Tillsätt den kondenserade mjölken och rör om. Låt smeten svalna något så daimen inte smälter i smeten (men inte för länge för då börjar smeten stelna)
Ställ in i ugnen igen i 5-20 minuter, tills dess att fuff-täcket blivit läckert gyllene. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.