30 dkr
Ett Italiensk fruktigt lättdrucket vin som utan problem glider ner såhär på fredagkvällen. Vinet passar lika bra till mustiga köttgrytor som till starka ostar.
Härlig slappedag det blev idag. Gillar sådana här dagar, när man bara är. Brorsan var och drack kaffe två gånger här idag, kollade på och kom med sina inlägg till Martin som slipade, målade, lackade och bytte ut delar på huset som sett bättre dagar
Hennes mamma brukar laga amendoim doce (fritt översatt. Enda skillnaden är väl att en påse amendoim doce kostar 3-4 kr att jämföra med 30 kronor som vi betalar för en liten påse, men som sagt, de använder jordnötter istället för mandel
Till detta serverade jag Ripasso från producenten Speri (139 kronor, Venetien, Italien). Fredagkväll i mörkaste november och Anders skulle inte komma hem förrän klockan 19
Snickerskulor. Vilken dag det var igår. Snacka om fredagen den 13. e. Jag fick bråka hela dagen med min sprillans nya dator (1 vecka gammal) och med Dell
Della rullen på mitten. Koka ihop grädde och vetemjöl. Blir en deg. Låt svalna. Arbeta ihop degen med skållad och mald mandel, florsocker och bittermandelessens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.