Staffanstorp - Grevie - Önsvala - hem. Kan säga er att är man van vid de sk traditionella bollarna så blir det en smakupplevelse man inte riktigt är beredd på - men jag tyckte det var helt ok
Idag blev det favoriten potatis & sötpotatisklyftor med grillspett av kyckling och en sallad med avocado, spenat,röd lök, röd paprika och gurka som kryddats med färskpressad citron, himalayasalt,cayennepeppar och B- jäst flingor
Ryggbiff serverad med brynta champinjoner, schalottenlöksky & rostad mandelpotatisLakritsgelé med vanlijparfait, havstornsorbet med saltrostade vaniljstängerGrillad älgentrecote med picklade lökar, färskost smaksatt med brynt lök, krispiga lökringar och en rosmarinkryddad rödvinssås & en potatiskakaHjortron serverad med gelé, mynta, mousse, glass & krispigt chokladbrödHelstekt reninnanlår serverad med rödvinssky smaksatt med älgchoritzo och sesamfrön samt sesampanerad madelpotatisAv allt det jag åt måste jag säga att renen var den godaste och rekommenderar starkt om ni är i Idre fjäll någon gång att äta på PW kök
- /kilot. Idag har jag jobbat dag, vilket innebar att jag tränade EFTER jobbet. ). Inte så ofta det händer men jag måste säga att det var rätt skönt för det var inte mycket folk där en fredag eftermiddag
Imorse klev jag upp och drack en proteinshake innan jag knallade över bron till gymmet för ett tidigt (nåja, tidigt för att vara söndag) pass ashtangayoga
Några långsamma och korta joggingpass och ett par yogapass har det blivit, men det var inte förrän ett par veckor sedan jag fick den där "wow-känslan" tillbaka (endorfinrus) som är så härlig med träning och som jag saknat
en varsin shot på äpple & ingefära som väcker upp allt i kroppen, en juice på ananas, björnbär, blåbär och mandelmjölk och såklart lite färsk röd grapefrukt till det
Hej blodsocker-topp lika hög som Mount Everest. Vi ska göra lite studiebesök på olika gym, träna, äta god mat, shoppa och bara njuta av att vara i världens bästa stad
Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund i morse, senare åkte vi till gymmet och tränade. 4 kyckling filéer 1 gul lök2 vitlöks klyftor5 soltorkade tomater1/2 dl hackad persiljaSvarta oliver2 dl riven parmesanost5 dl grädde2 dl smörstekta kantareller Skal och saft av en citron3 tsk torkad rosmarin3-4 msk koncentrerad kyckling fondSaltSvartpepparGör så här. 3-4 msk koncentrerad
Vi valde en Blåbär & vit choklad cheesecake och det var bland det godaste jag ätit. Vi tränade två gånger per dag, på ett av de bästa gymen jag varit på så det var ett rent nöje att gå dit, så det fanns utrymme för lite "fusk" när vi var ute och åt
Då är det perfekt att ta med något gott, och gärna nyttigt, att äta på vägen eller när man kommer fram till jobbet, skolan, gymmet eller vart man nu är på väg
FacebookTwitterPinterestMerE-postTumblrPocketRedditLinkedInGoogleSkriv utGillaGilla Laddar. Store sonen jobbar och bor fortfarande hemma och behöver alltid extra matlådor med sig både till jobbet och efter gymmet, så här blir det inget över, om jag säger så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.