Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
En riktigt lyckad kräftskiva även om vi saknade ett par underbara människor som brukar vara med. Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Vi ska fira påskentillsammans med våra familjer, gå på musikal på Helsingborgs stadsteater och förhoppningsvis hinna med en av konstrundorna som snart går av stapeln här i syd
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Skär av det det översta möglet, ”locket”, på osten och lägg osten i en ugnsfastform. Det är min syster som har introducerat mig tilldetta goda som är superlätt att göra
Trä upp påspettoch grilla på grillen eller i grillpannan. Idag vill jag tipsa om en förrätt som jag gjorde förra året nämligen gulbetsbruschetta med pocherat ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.