Detta är en lätt och enkel variant av klassikernflygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta litenyttigare
Strimla och stek baconet knaprigti en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil. Strimlakycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan
Flygande Jacob har jag inte lagat på år och dagar. Men igår blev jag så himla sugen på just grilladkyckling och den goda "rosa såsen" som jag alltid kallade det när jag var liten
Jag gillarverkligenindisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smörigalinsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Åt Flygande Jakob tillmiddag efter jobbet idag. Har lagt upp receptet förut, fast snäppet annorlunda tillagat, men det är så sjukt gott så ni får det igen
Strimla och stek baconet knaprigti en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil. Strimlakycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan
ca 1 kg kycklinglårfilé eller ca 1 kg kycklingfilé 140 g bacon 3 st bananer 2 dl chilisås 5 dl vispgrädde 1. 16 portioner kokt ris. 1ca 1 kg kycklinglårfilé eller ca 1 kg kycklingfilé 140 g bacon 6 portioner kokt ris. 12 dl chilisås 5 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.