Då har vi kommit fram till dessertén som givet blir en Italiensk Tiramisu i portionsformar. Riv över mintchoklad, pudra över kakao och garnera medhallon och myntablad
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Servera gärna med färska bär, t ex hallon eller jordgubbar som är gott till. Egentligen vet jag inte vad som krävs av en efterrätt för att den ska få kallas Tiramisu
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Gillar upplägget att man har sin egen lilla portion av dessert och att ingen annan kan/ska gräva runt i den, haha, och sen ser det ju oftast fint ut också med upplägg i glas då man ser desserten även från sidan så att säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.