Helt uppjagad kommer jag hem och berättar för maken om gurkmejans effekt på stela muskler. Som vanligt söker han kunskap på nätet och kollar vad hans kropps/träninings/hälsoguro, Charles Poliquin, säger om gurkmeja
Till slut kan det kännas som att det sprutar ur öronen, oavsett vad det är för frukt och säsong. För det fina med inlagd rabarber är att det tar bara ett par minuter att göra, och sen kan den stå i kylskåp i ett par veckor
Precis så mycket curry somdu tycker är gott. Grönsakerna vi använde var olika sorters bladsallad och bladspenat, körsbärstomater, gurka, majs och paprika
I affären finns färdig pepparkakskrydda att köpa och den smakar faktiskt bra, men nu tänkte jag ge mitt bästa tipspå en egen blandning av just pepparkakskrydda
Ugnsbakad skinka med honungssenap på hembakat vörtbröd är min favorit kvällen före julafton. Då får du en Underbar stark julsenap som går ypperligt till julmaten,
Läs mina tips nedan. Jag gör nästan alltid min chiagröt på egengjord cashewmjölk eller utspädd kokosmjölk eftersom att den då blir gräddig, len i smaken och mättar bra
Orginalinlägget Hurdu gör din egen vassle hittardupå Hälsa som livsstil. Vassle är rikt på enzymer och levande bakterier och är perfekt att använda somstartkultur eller tillsätta i en juice eller smoothie för att få ett extra tillskott av goda bakterier
Orginalinlägget Hurdu gör din egen Ghee hittardupå Hälsa som livsstil. Du bör nu tydligt se en seperation mellan mjölkproteinet som ligger på botten och smöroljan
På eftermiddagen ägnade jag nästan fyra timmar åt att klippa gräset, med handgräsklippare. Trots vissa smärtor avnjöt vi en superb måltid i lördags som bestod av grillad entrecote med hemgjord aioli och fantastiska små potatisar
Tänk på att fukta kniven innan du skär rullen så går det mycket lättare. Omdu nu inte har en konkurrensklausul där du inte får berätta sånt eller är för less på sushi så du inte vill blogga om det)
Mina kompisar brukar fråga mig "hur orkar du stå och laga så kompliceradefrukostarpå mornarna. Min mat ser ofta mer komplicerad ut än vad den är på grund av dess utseende, men fotona i detta inlägg visar hur en av mina "vanliga och ofixade" frukostar ser ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.