Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Toppa varje portion med brödtärningar och rikligt med riven ost. några varv med svartpepparkvarnen. 1. Skala och skär den gula och röda löken i tunna klyftor
En värmande fransk löksoppa var det här. Ni ser det där gratinerade brödet med ost på. När vi sedan stod där allesammans med högar av lök framför oss skulle vi ju också använda det till något
Gratinerade ostron är något av det godaste – och lyxigaste – jag vet. Det är lite krångligt att öppna ostronen men det är bara att vara envis, ha en bra ostronkniv och såklart ha tjocka handskar (trädgårdshandskar går bra) på sig fall ifall man skulle slinta med kniven
Stek löken i lite smör på medelvärme tills den börjar ta färg. Smaka av soppan med salt och peppar. Detta är ett bra recept att ha när man känner sig lite frusen och kulen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.