Hacka timjanen grovt och fördela den i och runtom steken. Krydda ordentligt med salt och peppar, lägg i en ugnsform med bakplåtspapper och stek i ugnen i 185° i 50 minuter (59–62 graders innertemperatur)
Den här rätten åt vi faktiskt förra helgen, otroligt gott. Köttet smalt nästan i munnen och kombinationen av kalv med timjansmak och så den otroligt goda Ostronskivlingen till *åååhhhh*
Sätt ugnen på 225°. Skala och skiva potatis och selleri, gärna på matberedarens skärskiva. Koka upp grädde och mjölk i en gryta med släpplätt-beläggning
TIMJANKRYDDAD LEVERGRYTA. Oftast blir det väl att man steker levern i skivor, och visst är det gott. Om man vill pröva något annat sätt är en gryträtt ingen dum idé
Skala och skär potatis och rotfrukter i tunna skivor. Koka upp mjölk med kryddor och vitlök. Lägg i rotfrukterna och låt koka ca 5 minuter tills de börjar bli mjuka
Timjankryddad köttgryta på fläskytterfilé (ca 3 port). En kylig dag som denna passar det utmärkt med en köttgryta och i dag blev det utifrån det som fanns hemma
Bryn morotstärningar i halva mängden smör, salta och peppra, lägg över i gryta. Bryn purjo och lök i resten av smöret, salta, peppra och lägg över i grytan
Recept. Anna Stefansson. fre, 2013-09-20 21. 41. 80min. (0). Skölj vingarna med kallt vatten. Skala potatisenLägg potatisen och kycklingvingarna i en bunke
Timjankryddad rödvinssås. Förra helgen åt jag tillsammans med min fru på libanesisk restaurang och när jag planerade dagens middag så satt de smakerna kvar som en inspiration
Tillsammans med ett krispig isbergssallad och gurka blev salladen en fräscht tillbehör, till timjankryddade kycklingklubbor som jag hade tillagat i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.