Många kryddblandningar innehåller väldigt många saker som man kanske inte vill ha i sin mat. Jag gillar att ha tacokrydda, tandoori och grillrydda i maten ibland, men om man börjar titta på innehållsförteckningarna för dessa kryddor ser det inte så trevligt ut
Ibland när man ska baka börjar man utan att ens tänka på vad som finns hemma. Idag var en sån dag. Jag började blanda ihop ett recept för äppel/kanel/kardemumma-muffins med strössel och upptäckte först att shiit, jag har bara pyttelite mjöl kvar
Har du någongång läst på baksidan av påsen med tacokryddor. Det har jag. Det var ingen kul läsning. Men vad gör man när man aldrig får tummen loss att blanda sin egen krydda, jo jag fortsätter att köpa de färdiga påsarna
Tro mig när jag säger det. Det behövs verkligen inget socker. Dottern i huset som normalt inte gillar ketchup gillade denna och vi andra som gillar ketchup gillade den också skarpt
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
LCHF KÖTTFÄRSPAJ. Publicerat den. 06 Mars 2016, kl 11. 13 /. LCHF-kost. Imorgon tänkte jag göra en LCHF köttfärspaj, längesen jag åt paj och det är ju så himla gott tillsammans med en god sallad med fetaost i
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.