Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas. Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret
Servera dressingen till pastasalladen och ett gott bröd. Koka pastan enligt förpackningen. Dela priskorvarna i mindre bitar och bryn dom lätt i en stekpanna
Låt det koka upp med lock och sänk sedan värmentill låg och låt stå. Sen brukar folket i risaffären visserligen lägga massa bös ovanpå risbollarna och inuti rullarna, men det kan man slänga bort
Många av er läsare har frågat om jag vet om burkchampinjoner av lite bättre kvalité men då har ni fått svaret att jag inte hittat några riktiga favoriter än
Nu äter jag ju i och för sig inte dessa längre, men ändå irriterande att man förstör traditioner så. Min mage klarar inte så mycket spannmål och socker, men ett betydligt bättre alternativ för barnen än det traditionella påskgodiset fyllt av e-nummer och socker
Vi upplever att många föräldrar nästan förekommer barnen, exempelvis om de är bortbjudna och det serveras spenat genom att säga "Kalle gillar inte spenat" innan han ens har testat
Sjukvården i dagens Sverige rekommenderar nämligen de här dryckerna till vuxna, överviktiga människor för snabb viktnedgång, så varför skulle inte barnen kunna dricka de också
Men vilken fantastisk sommar det har varit. Lägg i en ugnsform tillsammans med färsk rosmarin efter tycke och smak och låt stå i ugnen i 15-10 minuter eller till chorizon fått lite färg och blivit lite "knaprig"
Ett av det absolut bästa knep att få barn och eller vuxna också för den delen att äta grönsaker är att mixa ner grönsaker med annat gott i maten man lagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.