Chicken TikkaMasalamed kryddris, cashewnötter och russin. Krydda med garam masala, koriander och. Oliver vaknar tidigt på morgnarna vilket gör att man hinner med mycket på en dag
Strö över korianderbladen och servera med mango chutney, naanbröd och basmatiris. Jag är väldigt förtjust i indisk mat, men det blir inte så ofta vi äter det
Här i Najnis kök serverades Chicken TikkaMasalanmed enbart dessa läckra naanbröd och lite färsk koriander, men vill man ha ytterligare tillbehör rekommenderar jag blomkålsris eller vanligt ris, för den som äter sånt
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Smaka av med salt och peppar. Tillsätt ingefära, garam masala och tomatpuré. Servera med kokt jasminris. 4 Toppa med saltrostade cashewnötter, koriander och lime. 3 tsk garam masala
Servera med blomkålsris, sallad, cashewnötter och klippt koriander. 180 g tikkamasala curry paste eller 1 påse kryddmix (eller egen krydda efter smak). 180 g tikkamasala curry paste eller 1 påse kryddmix (eller egen krydda efter smak)
Snabblagad TikkaMasalamedNaanbröd. Där tar han i alla fall klassiska rätter såsom hamburgare, spaghetti med köttfärssås eller en tikkamasala och genom diverse olika experiment kommer fram till hur man lagar rätten på det absolut bästa sättet
Blanda kryddorna till currypastan i en blender/med stavmixer. Servera med ris och naan. Täck med lock och låt sen sjudai 15 minuter under omrörning tills kycklingen är genomstekt. 1 tsk garam masala
4 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 morot 600 g kycklingbröstfilé 1 msk riven ingefära 1 msk olja salt 500 g krossade tomater 1 påse tikkamasala kryddmix (à 40 g) 1 dl matyoghurt (10%) 1 1/2 dl matlagningsgrädde Till servering ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.