Saturday night teriyaki chicken receptet kommer från Donal Skehan från början. Häll kycklingen tillsammans med marinaden i en ugnsfast form och ställ in i ugnen i 15-20 minuter tills kycklingen är genomstekt, efter halva tillagningstiden, blanda runt och slå marinaden över kycklingen
Jag vet inte om det blir melodifestivalen, en film eller bara "en-mycket-tidig-sömn", men oavsett vad så ska jag definitivt hinna med och äta ett litet lördagssnack
This post will be dedicated as a throwback to summer. Bake the cake for about 20-25 min. / Grädda i ca 20-25 min. Bake for additionally 10-15 min. / Grädda ytterligare 10-15 min
Happy Saturday. Det är januari månad och jag som övriga svenska folket försöker att äta lite bättre. LCHF fungerar väldig bra för mig och för min mage, så nu blir det hårdkörning ett tag framöver
Have a great Saturday. Tillsätt linfrö-ägg och övriga ingredienser och rör tills allt är blandat. 125 g gluten-free flour. Bake at 160 C for 30-40 minutes. 2 linfrö-ägg (rör ihop 2 msk malda linfrön med 6 msk vatten, låt stå 10 min. Grädda i 160 ° C i 30-40 minuter. 30-40 min
I try to boost the immune system with a healthy and super yummy Saturday breakfast (you´ll find the recipe for the green smoothie below) and soon it is time for cardio
En bra tanke tycker jag, dock tycker jag inte det spelar så stor roll om man tar meat free monday eller wednesday eller saturday, bara det är en gång i veckan
HERREGUD vilken helg vi haft på summerburst. 4-5 msk kakao. Ställ in i ugnen 20-30 minuter. 4-5 tbsp cocoa. To the oven for 20-30 minutes. 4-5 msk kakao
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.