Jag kan interiktigtbestämmamigvilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”no bake”)
(lite smått svart uppepå) Men vi räddade den isista stund så smaken satt som den skulle Jag har definitivtkommitini något vitlöksstim, för just nu är det nogvitlöki allt jag ger mig på
Får jag fresta er med en "no bake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehållervisserligeningen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
Den här pajen behöveringen ugn, och kan enkelt förberedas dagen före den ska serveras. Jag är så inspirerad av danska Maja Vase och har försökt mig på att göra lite bakverk som liknar hennes
Detta är alltså en no bake blåbärskaka - ett bakverk som intebehöver gräddas. Om du också villfirain våren och den mycket efterlängtade värmen med något gott bakverk är mitttips denna fräscha no bake blåbärskaka
Rulla till jämnstora bollar och ställ på en bakplåtspapperklädd bricka som får plats i frysen. Blanda ner neutral olja och låt svalna innan du doppar dina cheesecake bollar i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.