The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. En tårta hör iallafall till och då Fabian och jag slagit våra kloka huvuden ihop kom vi fram till att en hallon/jordgubbs/kinderägg/maltesers/finger/chokladtårta måste vara den absolut snyggaste och godaste kombinationen
Varför är det alltid så när man är på något föredrag eller får information om någon förändring att det finns någon som är superkritiskt och ifrågasätter precis allt
Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Börja med att krydda ankbröstet med kanel, salt och peppar. Placera en skålupp och ner i kastrullen och placera ankbröstet på ett fat på denvända skålen
Efter semestern, som för min del inneburit ett väldigt kärt och intensivt umgänge med kött, ost och vin, har jag fått en ny kompis runt magen som jag hyser semesterflirtskänslor för - den var charmig och rolig i solsken, men den gör sig inte lika bra i eftertankens kranka blekhet
Dels the basic som krävs för att få ihop såsen, och sen lite roliga tillägg som man kan använda sig av om man vill vara äventyrlig och samtidigt göra en liten homage till gulcurryns indiska ursprung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.