Hetta upp oljan i en stekpanna på medelvärme. Blanda i ananasoch cashewnötter precis innan servering. Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök
Stek ytterligare någon minut och rör sedan i ingefäran, röd curry, sambal oelek, kokosmjölk och vatten (skölj ur förpackningen med lite av vattnet och ha ner i grytan)
Servera med ris, mango chutney och gärna papadums (finns att köpa i indiska mataffärer, i Göteborg finns det en välsorterad affär nära Hjalmar Brantingsplatsen, Indian Food House) eller varför inte naanbröd
Dagens Meat-free Monday recept är en sallad, men ingen vanlig, tråkig sallad utan en spännande thailändsk sallad med massor med olika smaker som kommer vara som en smakexplosion i din mun
På den fina bloggen Frostrosor hittade jag ett recept på röd vinbärssaft med vanilj. Röd vinbärssylt. Jag hade inget konserveringsmedel i saften, men då bör man inte förvara den för länge i kyl, utan bara ha en liten mängd framme och frysa resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.