Blanda samman färs, ägg, currypasta, socker, lime och crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Forma fyra stora eller åtta små hamburgare och grilla eller stek dem färdiga på grill eller i stekpanna
Thaiburgare med sweetchili-dressing4 stora eller 6 små burgare400 g kycklingfilé eller kycklingfärs4 salladslökar1-2 tsk riven färsk ingefära1 röd chili (urkärnad och finhackad)1 äggula1 litet knippe koriander (hackad)salt och peppar1 msk matfett4 ciabatta- eller pitabröd1 näve vattenkrasse eller babyspenatDressing
Blanda färsen med salt, peppar och ingefära. Forma den till fyra stora tunna burgare. Skala och riv rödlöken och vitlöken, kärna ur paprikan och strimla den och zuccinin
Thaiburgare, ca 8 st. Detta är för de som vill ha lite annorlunda smak på sina burgare, med koriander, lime och jordnötter blir det lite thai-känsla över dem
Blanda färsen med salladslök, ingefära, chili, äggula, koriander, salt och peppar till en jämn smet, så att allt blandas ordentligt, gärna i matberedare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.