Tänk på att den inte får bli FÖR tjock, alltså inte så tjock som du vill att slutresultatet skall vara, eftersom kylan efteråt kommer att göra den tjockare än den är i kastrullen/traktörpannan
Sötpotatis- och majsbiffar, ca 16 st stora biffar 1,2 kg sötpotatis (ca 3 st medelstora sötpotatisar) 1 burk majskorn 1 dl majsmjöl 1,5 dl ströbröd 1 ägg 3 st schalottenlökar eller 1 gul lök, hackade 1 kruka färsk koriander (spara lite till. 1,2 kg sötpotatis
Blanda grönsaksfonden, farinsocker, vinäger, ingefära och låt koka upp under ständig omrörning. 1 dl risvinäger eller äppelcidervinäger. 2 msk ketchup. Tillsätt majsredningen och vispa, när det börjar tjockna ta av den från plattan, när den börjar bli sval tillsätt ketchup och rör ner det tills det blandat sig helt 3-5 minuter. 1 dl risvinäger eller äppelcidervinäger. 2 msk ketchup
Här mina kära kompisar, här har jag ett gott asiatiskt inspireratrecept som verkligen tar alla som inte tycker om tofu till helt nya "I LOVE IT"-nivåer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.