TarteTatin är en fransk klassikeri form av enfrasig och söt äppelkaka. Ingredienser. Bred ut smördegen över äpplena och tryck ner den runt det hela så att det tätar
Vi avnjöt en förrätt tillmiddagen – enmini-tartetatin med lök och chèvre. Nu har jag preciskommitinienlaga-efter-recept-period och tycker det är så roligt
Rör samman vatten, fond, porter, soja och HP-sauce och häll iformen. en dutt HP-sauce. Givettillbehörtill grytan är inlagda rödbetor för oss båda och HP-Sauce för herrn i köket
Blanda med räkor, stenbitsrom, rödlök, dill, citronskal och -saft, salt och cayennepeppar. Enriktigklassiker som säkerligen stod på menyn på många krogar under detta decennium
Det var första gången jag gjorde den här klassikernmendefinitivtintesista. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vittskilda
Jag måste tipsa om det här igen. GillaGilla Laddar. ) det är enfavorit här hemma. Jag tycker den passar lite extra bra just nu när det är lite kallt och mörkt ute
Plommon-TarteTatin. enupp-och-ner-kaka. Det är faktiskt ganska enkelt att göra entartetatin, d. Traditionellt görs den med äpplen och smördeg ien gjutjärnspanna mendennagången har jag gjort den med plommon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.