På tal om att frysa in, nu väller vitaminerna upp ur jorden och jag tarvarapå så mycket jag kan. (använder förresten samma utrustning när jag ångkokar, men då tar jag bara lite vatten på botten och låter locket stanna på tills grönsakerna är kokta av ångan – inte för länge, ju längre koktid desto fler vitaminer går förlorade
Mitt mål är att inte behöva äta så mycket fika och efterrätter utan att bli mätt och nöjd på riktig mat, men om jag vill äta något ”gott” så ska det vara värt det
Till den serverar vi ris och lägger djupfryst broccoli ovanpå riset de sista 10 minuterna det kokar. En familjefavorit är sautén med fläskkarré, fransk senap och dragon som funkar lika bra med kyckling om det finns till hands
Men ta varapå skalet vad du än gör. Här kommer recept på kanderade apelsinskal med vanilj. Häll av vattnet och nu häller på då lika mycket socker som vatten så att det täcker apelsinskalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.