Detta kort är gjort efter en speciell mall, se nedan. Min mamma tycker om väskor, precis som jag. Hon blev också mycket överraskad och nöjd med sitt Mors Dags kort
Till det så tar jag mina tillskott – omega 3, vitamin D, CLA. //I always start my mornings with my favorite breakfast – 1 dl oatmeal, 1 proteinshake, 1 egg, Clean drink and my supplements (Omega 3, Vitamin D and CLA) 1 dl gröt
Fler av mina buljongtips hittar du i Gammaldags husmanskost på nytt sätt, där hittar du också många grytor och soppor där jag använder mig av hemkokt buljong
Idag förbereder jag vår middag, får ju bestämma minmiddag, eftersom det är mindag i dag. jag fyller ju år idag, när jag kom upp så fick jag kaffe, blommor och ett vackert halsband av min älskade man
Lyxigt eftersom det är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiina bilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram i moderiktiga träningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vi vanliga kan titta in på dem springa hurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Låt puttra ett par minuter. Perfekt att ta upp på morgonen så är middagsmaten klar när man kommer hem. 3 morötter8 potatisar1/3 purjolök1/2 gul lök1,5 fiskbuljongtärning6 dl vatten1,5 msk vetemjöl100 gr creme fraiche valfri2 msk hummerfond200 gr räkost150 gr räkor skalade4 bitar laxfileér (i portionsförpackning)dill efter smak. för er exakt 1,5 msksalt efter smak. Skär laxbitarna i 6 delar per bit och tillsätt dessa
Smeta på muffinsarna efter förmåga, och avsluta med lite chokladströssel. Klicka i muffinsformar i en muffinsplåt och baka i ca 15 minuter, tills de inte är kladdiga inuti
Följde inte receptet helt, gjorde en lite mindre sats och tog lite efter tycke och smak. Ni som tittar in på min blogg då och då vet kanske att jag inte lyckas få till minavegetariska biffar
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagenefter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.