Servera chilin tillsammans med pico de gallo, crème fraiche samt en massa nyfriterade tortillachips som du skopar upp hela härligheten med och stoppar i munnen
Det ska bli så starkt att sylten gör skäl för namnet Vuxenlingon. Lägg lingon och lök tillsammans med socker och sockerersättning i en rostfri gryta och låt den sakta värmas upp
För min del blir det gärna till en rejäl texas chili på högrev, eller fint skivade för att få fart på köttfärssåsen, eller varför inte fylla dem med ost och helgrilla
Tyvärr så tillverkas stora delar av Quorns produkter med äggvite och mjölkämnen så det är inte för alla, men de håller på och tar fram veganprodukter, vilka det ryktas ska komma inom något år eller så
Fast där kallas små godbitar Meze istället förTapas. Så mycket bättre än en påse chips till helgen, särskilt för oss som äter mer som våra förfäder gjorde på Stenåldern
Det kom in med räkor i chiliolja och de var så perfekt tillagade i såsen. Men jag ska verkligen stämma träff med vänner för AW här och några tapas, absolut en skål med sötpotatispommes med dippen
Tapasrätter. Ta upp, skaka av och häll ut potatisen på hushållspapper så överflödig olja försvinner. Tomate frito (se länk) smaksatt med het pimenton/paprikapulver eller medchilipeppar/cayennepeppar/tabasco så den blir het
Späd med lite vatten om det blir för torrt. Krydda med ljus soja och svartpeppar och smaka av. I en stekpanna, stek MiFú Chili & Peppar i smör på hög temperatur så att den får en gyllenbryn stekyta
Tillsätt maizenan och låt puttra några minuter Precis innan servering häller du på chiliolja, strör över sichuanpeppar och avslutar med en massa finhackad salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.