Smula ner osten och tillsätt crème fraiche ochvatten. vatten. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Häll i degbunken och slå på resten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ställ formarna att jäsa under bakduk i kylen över natten
Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag villatt de skall smaka. Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommerattgöra dem igen
Ska bli skönt att få hem Mannen igen (även omdet är skönt med extra space i bingen). Men jag kan förstå fasan jag kände när jag var tonåring över att behöva ha mössa på mig och vara totalt ocool
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du gör små hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Vänd sedan upp och ner på glaset ochförhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut. Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten med pannacottan i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.