Lägg i den rökta laxenoch sockerärtorna och smaka av med nymald peppar och eventuellt lite salt. Blanda Philadelphia-osten med mjölken och citronsaften i en kastrull
Pensla laxenmed lite olja på båda sidor. Krydda med salt och peppar och pressa över citron. Lägg 1 msk tapenade oliver ochkapris på varje laxbit. 600g laxfilé i portionsbitar
Lite medelhavstema blev det även till eftermiddagen, efter medelshavsbrunschen, med inslag av en trevlig snabbfräst blandning av Sardeller, kapris, rödlök, färsk dill och olivolja som en varm ragu över laxen
Sydfisk levererar igen med en otroligt fin lax. Blanda i spenat, krydda med svartpeppar och örtsalt. Ni kan lika bra använda vanlig vitlök, skiva den tunt sen gör precis som med den svartavitlöken
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.