Mammas broccolisåsmedtagliatelle och bacon var något som jag på alla sätt försökte undvika när jag var liten, hon fick spara sås till mig och min syster innan hon hällde i broccoli i den
4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 250 g broccoli 2 förp bacon (à 140 g) 1 dl matlagningsgrädde 390 g pastasås med basilika Att ha hemma 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Häll i tomaterna och låt puttra någon minut, smaka av med salt och peppar. Klipp över persilja, ringla över olivolja och dra ett varv med pepparkvarnen
Jag älskar både röd o grön pesto för dess aromatiska smak o idag gjorde jag röd pesto som jag blandade med grädde , färskost, paprika lök o champinjoner o bacon som sedan blandades med pastan o till detta serverade jag tunna skivor av fläskfilé o vitlöksbröd
Häll det över den färdig kokta Tagliatellen. Gör så här med ostsåsen. Red ut mjölet med lite av mjölken. Rör ner osten och smaka av med salt och lite vitpeppar
Smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Tagliatellemed korv och bacon (4 port) Ingredienser 500 g pasta 400 g korv (gärna med lite smak) 1 pkt bacon 10 körsbärstomater 5 dl grädde 3 msk chilisås 1 buljongtärning En näve med färsk oregano Gör såhär Koka pasta
Krydda med salt, peppar och fond. Servera pastan med sallad. 10 min Krydda med salt, peppar och fond. 1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
Börja med att koka broccolihuvudet och koka upp vatten till pastan i en annan kastrull. Mixa broccoli med pestosås i en matberedare, smaka av med salt, peppar och basilika
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.