Men varför nöja sig med detta tänkte vi och plockade fram vår varmluftsfritös. De försöker slå sig in på den svenska marknaden med kvalitet på saker framför att vara billigast
Späd med ölen till en klumpfri smet. Doppa lökringarna i frityrsmeten och fritera några åt gången. Skala löken och skär den i skivor, cirka sju millimeter tjocka
Smaka av med salt och peppar. Täck varje torn med den undanlagda vita färskostblandningen. Koka upp ättika, vatten, socker, lagerblad och senapskorn i en liten kastrull
Att bjuda på dessa smakrika ribs med läckert frasiga lökringar, en krämig krispig coleslaw och helt galet goda Padrónes kommer blir årets snackis i bekantskapskretsen
Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Späd med ölen till en klumpfri smet. Doppa lökringarna i frityrsmeten och fritera några åt gången. Skala löken och skär den i skivor, cirka sju millimeter tjocka
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
och hällde sweet chilisåsen över den friterade blomkålen,. vilket gjorde att frasigheten försvann, så nästa gång kommer jag nöja mig med att ha såsen bredvid och doppa blomkålen i istället
Idag gjorde jag dessa fish tacosmed hot mayo och mangosalsa. Jag har haft en lugn och skön helg med lite bakning, städning, varit hos föräldrarna och tränat med PT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.