Jag har kommit på ett sånt otroligt gott sätt att äta nachos – i gjutjärnspanna. Jag älskar nämligen nachos och jag beställer ofta det ute på restaurang om dom har det
Har du överblivna tortillabröd efter tacomiddagen. Här kommer ett supertips på en snabblagad måltid. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Tacorulle med sallad. Vi börjar närma oss fredagen och arbetsveckans slut. Många av er kanske tycker om att äta tacos på fredagar och här kommer ett tips på maträtt att variera den vanliga tacomiddagen med
Matsedel vecka 4. Godmorgon måndag. Ja, ni vet vad man säger. ny vecka, nya tag. Arbetsveckan tar sin start för många av oss, och vi börjar ännu en gång räkna ner till fredag
Ytterligare 3 recept på tillbehören från vår tacomiddag förra lördagen (kika här. ) kommer här. Rödkålssallad med apelsin och pumpakärnor, 6 port300 g rödkål1 stor morot1 apelsin1 tsk honung1/2 kruka koriander4 msk rostade pumpakärnor (rosta enkelt själv i torr, het stekpanna)2 msk olivolja1/2 tsk salt1 krm peppar1
Den här köttfärspajen kan å det varmaste rekommenderas. Egentligen är det en restpaj, där en överbliven kokt potatis fick hänga med i pajdegen, och köttfärssås som blivit över efter tacomiddag fick utgöra fyllning tillsammans med en stump zucchini och en likaledes överbliven klick smetana
Nachos är ett gott tillbehör till tacomiddagen men även ett gott snacks till drinken eller fredagsölen och att göra sina egna är faktiskt inte så svårt
Rester från fredagsmysets tacomiddagar går alltid att få fram nya skapelser av. Middagsrester blir ofta över i kylskåpet och det går alltid att trolla fram nya rätter bara man har lite fantasi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.