2 min
på varje sida. Ta pannan från värmen och låt fisken ligga kvar på eftervärme ca 5 min 2. Salsa: Låt majsen rinna av. Skala och finhacka löken. Blanda majs, lök, tomatpuré, chilipulver, vinäger, socker och salt.
Skär laxen i grova kuber och blanda noga med kryddbladningen. Smaka av med salt och svartpeppar. Sprid ut laxkuberna i en ugnsfast form och krydda med salt och svartpeppar
Med stora kniven i högsta hugg kastade jag mig ner från matlagningsklippan igen ikväll. Kanske blev inte rödlöken så finhackad som den egentligen borde vara men hur lätt är det att skära lök med ett bandage i vägen
Mannen i fönstret som verkar vara på någon slags blinddejt med en tjej som verkligen inte spelar i hans liga utan snarare ett tiotal divisioner högre upp sitter just nu och berättar om när han ställde upp i Mr
I somras så vann jag en hel låda med kött ifrån Styckmästarn och eftersom vi hade ätit så mycket nötkött förra veckan så passade det perfekt med en härlig mörad ytterfile som var smaksatt med smoked barbecue
Rostad majssalsamed mynta. Hacka lök och vitlök och bryn i rapsoljan i en stekgryta med lock. Vi åt dagens pulled chicken med den rostade majssalsanmed mynta och pommes eller tortillabröd
Servera genast tillsammans med tomat- och majssalsa Kycklingfritters. Blanda samman kyckling- eller kalkonfärsen med limejuice, chili, purjolök, fisksås, äggvita, kokos, svartpeppar samt mjölk
På tal om mat så lagade jag en god kyckling medmajssalsa och sötpotatismos i kväll. Sött mos med het och frisk salsa passar perfekt till cajunkycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.