Tacogratäng med touch av dijon. Mmm I love my dijon… heh faktiskt var det så att jag funderade på en rätt jag annars har lagat ett par gånger där man tar philadelphia blandat med creme fraichei botten av en gratängform följt av tacofärs och riven ost, men insåg att jag inte hade någon philadelphia
Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot ibitar, ska-lad rotselleriibitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persiljai en gryta eller tryckkokare
Fräs färsen ilitemargarin och krydda efteråt. Häll i vatten och buljongtärning. Koka tills vattnet dunstar, försvinner det för fort kan du hälla ilite mer vatten
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Denna gjorde jag i söndags tillmiddag. Väldigt god. Blanda i en ekologisktacokryddblandning. Bred 150 gr philadelphia ost på botten i en form. Skiva över 10 romantiska tomater. Stek 600 gr ekologiskfin nötfärs. 1 hackad ekologiskpaprika åker i med. Grädda 225 grader i 7-8 minuter. 7-8 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.