Här får ni ett recept på en jättegod tacosås som jag fick av en gammal kollega till mig. När ni väl äter denna sås så kommer ni inte vilja ha gräddfil mera
Taco omelett. Tacopizza. Tacopizza. 2 ägg5 msk grädde100 gram köttfärs1 liten röd lökPlommontomaterLite paprikaSpenatbladNågra skivor ostStek köttfärs och lök, krydda med kummin, vitlök och salt, hacka tomat och paprika och stek med köttfärsen, lägg i spenaten och rör om
Havskräftorna var jättefina och hade mycket kött i sig och inte alls sådär mjöliga som de kan vara om man har otur och med vitlökssmöret på blev de extra saftiga och goda
Men innan jag sticker ut tänkte jag dela med mig av receptet på en mättande taco wrap gjord på ägg. Igår blev det till att plocka fram strumpor och höstjacka innan jag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Bryn färsen medtacokryddan, häll den sedan över creme fraiche röran. Blanda philadelphiaosten med cremefraiche och bred ut röran på botten i en ugnsfast form
När jag äter halloumiost brukar jag för det mesta bara äta den som den är lixom, blanda ner den i ngn god sallad och då gärna med avokado, kyckling och krutonger som jag har gjort tidigare
När vi kom hem på eftermiddagen började vi med maten och vi gjorde någonting väldigt gott. Vi rökte skaldjur på grillen, vi har ju testat att röka räkor tidigare men aldrig rökt musslor
Ovan på den så lägger du en rejäl matsked crème fraiche ovanpå färsen, gör likadant medtacosåsen. På andra halvan sätter du ett lager med riven västerbottensost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.