Tack så jättemycket för alla gratulationer som jag fått. Testade min nya grillpanna som jag fick som tack för mitt deltagande i tävlingen året hemmakock
Jag får "trösta" mig med att jag har medverkat i flera kokböcker, med flera recept i den här till exempel, i flera av böckerna i Kyrkkaffeserien samt i en bakbok från Allt om Mat som jag inte hittar någon länk till (förmodligen slut på förlaget)
Mannen var mer än överlycklig och sa säkert tio gånger att det ”var sjukt gott” (hur nu något kan vara sjukt gott…) Och jag är absolut benägen att hålla med – förutom att var och en av middagsdelarna var supersmarriga så passade de ihop alldeles perfekt
Betyget från denna familj blev MVG såååå super gottTack svägerskan det ha du inte gjort för sista gången, hon hade till och med gjort en kladdkaka den kanaljen, men den hoppade jag, visst va jag duktig
Wow, bästa komplimangerna ever och det kan jag tacka mina hulkendrinkar för. 1 näve grönkål (ca 2-3 blad). nässelpulver, spirulina, korngräs eller vetegräs (variera ca 1 tsk räcker). 1 näve grönkål (ca 2-3 blad). nässelpulver, spirulina, korngräs eller vetegräs (variera ca 1 tsk räcker)
Familjens smakpanel ger tummen upp och tackar för tipset. Pastagratäng ala jp 5 portioner pasta/bandspaghettica 300 g rimmat sidfläskca 200 g kassler3 dl grädde2 dl turkisk youghurt eller lätt creme fraiche1 dl chilisås (mitt tillägg)3 msk senapca 2 dl riven ostsalt, peppar och persillade Gör så härKoka pastan nästan klar
Det goda platta pitabrödet (liknar tortillas i formen) köper jag ofta. Jag har tidigare ondgjort mig över staden Rimbo och på så sätt fått min första och hittills enda HAT-kommentar
kokt basmatiris, chapatibröd (vi köper färdiga, men man kan säkert baka själv), mango chutney Varianter av denna rätt ligger mycket högt på vår favoritlista för köttfria måndagar
Dunderglögg, år okänt. . Det här är första gången jag skriver om ett recept innan jag har testat det, men nu gäller det glögg och det är allvarliga grejer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.