En fast vaniljkräm/mousse som passar ypperligt vid tårtbak. Jag fick i förra veckan en förfrågan gällande detta recept som jag använt mig av i ett tidigare inlägg
Ganska ofta har jag slattar med bär i frysen som blivit över efter tårtbak och andra gånger kanske det ligger något ensamt äpple i fruktskålen och det kommer man ju inte så långt med om man vill göra en paj
Jag gillar en stadig mousse vid tårtbak, speciellt större tårtor. För ungefär tre månader sedan när min guddotter fyllde tre år bakade jag en BarbieTårta , det blev två lager med jordgubbsmousse och ett lager med en variant på vaniljkräm
Hade även i lite marängsmörkräm som blivit över från tårtbak. Den där svartvinbärscurden jag gjorde förut testade jag att ha som fyllning i en enkel rulltårta
Lycka till med tårtbakandet och hoppas ni får den snyggare än min vinglande tårta. Bästa och enklaste tårtbotten ska ni få recept på nu och sen även min goda Dulce de leche mousse tårta såklart
Ganska ofta har jag slattar med bär i frysen som blivit över efter tårtbak och andra gånger kanske det ligger något ensamt äpple i fruktskålen och det kommer man ju inte så långt med om man vill göra en paj
Själv kurar jag inne med bla tårtbak inför kalaset i morgon. Kolaglass. 10 januari 2015, 11. 05. Hej. Denna härliga lördag har bjudit på snö och det är vitt och mysigt ute
Då gjorde vi även en med silkestofu som nästan fick ännu bättre konsistens, så det ska vi testa nästa gång det blir tårtbak, då provar vi nog också med några andra bär
Vilket också råkar vara de roligaste momenten i ett tårtbak. Jordgubbstårta. 2017-05-03, 12. 00. Jag fick uppdraget att fixa ihop ett par tårtor till ett födelsedagskalas för några veckor sedan
Du kommer endast att behöva hälften, frys in den andra hälften och använd till annat tårtbak. Ofta tänker jag i bakverk, just nu är det många "bakbara" tillfällen som infaller på kort tid
Jag tryckte ut cirklar med en pepparkaksform och gjorde små tårtbakelser som ni ser på bilden nedan. Kakan som påbörjades igår är nu både färdig och uppäten
högtidens tårtbak vill jag bjuda på ändå. Må så vara att midsommar passerat för ett bra tag sedan. Dessvärre saknas några bättre bilder på bakverket, som i vanlig ordning då firandet i sig med rättighet tar fokus från en ambitiösare fotosession
Det blir lite klurigt att skriva ner måtten för det här recept då jag använde mig av en nedfryst browniekaka (mängd kaka är jag osäker på då det var rester från ett tidigare tårtbak) och smulade sedan ner pepparkakor
Jag har ägnat stor del av helgen åt tårtbak. Hej. Men då var det redan söndagskväll visst. Det blev hela fredagskvällen och även ett antal timmar på lördagen som gick åt till att få ihop tårtorna som jag lovat att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.