Jag tävlarom ett underbart förkläde från Carolyn's Kitchen hos Sockertussen. Jag tycker att det är så himla kul att kunna ge tillbaka något till er som tittar in här och följer min lilla blogg
De har skrivit böcker tillsammans (och enskilt) tidigare och den här gången var det en kombinerad livsstils och kokbok med den lockande titeln "Ät dig i balans - bästa maten för glädje och lust"
Kladdkaka är aldrig fel, men på sommaren tycker jag det passar bättre med en ljus variant och denna jordgubbskladdkaka är jätte god och underbart enkel att göra
Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen. Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Tillsätt den ljusa chokladen under omrörning. Ljus chokladmousse. Gör likadant med den mörka chokladen och häll den försiktigt över den ljusa chokladen i glaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.