Avocado&Mangosalsa. Avocado&Mangosalsa. 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). Blanda allt och låt stå minst 30 min i kyl. 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). Blanda allt och låt stå minst 30 min i kyl. Allmänt 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad). 200 g mango ( jag använde fryst och tinad). 200 g avocado ( fryst och tinad)
Vi fortsätter att prova nya recept och denna fiskrätt var en jättegod kombination. Så vi provade några nya recept varje vecka och dom som vi gillade bloggade jag här för att få en receptsamling av mat vi gillade
Min kompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagom krämig och varken för söt eller för sur
Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Ställ den på ända och skär av sidorna från den platta kärnan. Mangosalsan är klar att serveras. Skär bort resten från kärnan och tärna allt fruktkött från mangon
Blanda ner linserna i köttet och servera med tärnad fetaost och avocado. 1 gul lök,finhackadkycklingbuljong(tärning) eller fond2 dl okokta linser3 dl vattenmatfettFräs löken i olja eller smör,tillsätt linserna och slå på vatten och kycklingbuljong
Det är så bra att ha, och dessutom håller de länge i kylskåpet. Varierbar är den här typen av mat också - quinoa och linser kan du ha i allt från sallader, grytor, soppor - och som denna gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.